Prognoza meteo 11 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 11 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 11 octombrie. Vremea continuă să ne dea bătăi de cap! După câteva zile în care s-au înregistrat valori specifice mai degrabă lunii noiembrie, maxima va ajunge până la 24 de grade Celsius, în sudul ţării. În anumite regiuni însă, sunt aşteptate, în continuare, averse de ploaie şi furtuni.

Vremea în Bucureşti 

Meterologii anunţă în Bucureşti, vineri, 11 octombrie, vreme cu nori şi soare! Mercurul din termometre ajunge, pe timpul zilei, până la 24 de grade Celsius. Noaptea, sunt aşteptate averse de ploaie şi furtuni, când maxima va fi de 12 grade Celsius.

Vremea în Iaşi 

În partea de est a ţării, temperaturile sunt ceva mai scăzute! Ziua de vineri, 11 octombrie, începe în Iaşi cu cer însorit spre parţial noros. În timpul zilei, se anunţă maxima de 18 grade Celsius. Noaptea, temperatura scade până la 6 grade Celsius, iar cerul va fi mai mult senin.

Vremea în Constanţa

Pe litoral, sfârşitul săptămânii aduce averse de ploaie! Vineri, 11 octombrie, meteorologii anunţă valori de până la 20 de grade Celsius în timpul zilei şi 12 grade Celsius, noaptea. În primele ore ale dimineţii, norii îşi vor spune cuvântul. Ziua se încheie însă, cu cer senin.

Vremea în Cluj

În vestul ţării, vineri, 11 octombrie, se dă o luptă între soare şi nori! Cerul va fi parţial însorit la primele ore ale dimineţii, iar pe parcursul zilei, mercurul din termometre va arăta până la 17 grade. Ziua se încheie cu valori de 3 grade Celsius, fiind zona cu cele mai scăzute temperaturi după lăsarea serii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro