Prognoza meteo 12 decembrie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 12 decembrie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 12 decembrie. Vremea rămâne capricioasă în România! Joi, 12 decembrie, se înregistrează temperaturi normale pentru această perioadă, dar şi averse de ploaie, de care nu scapă nicio regiune. 

Vremea în Bucureşti 

Ziua de joi, 12 decembrie, aduce mulţi nori pe cer! Meteorologii anunţă că maxima zilei nu va depăşi 8 grade Celsius. Încă de la primele ore ale dimineţii, cerul va fi înnorat şi din când în când, îşi vor face apariţia aversele de ploaie. Ziua se încheie cu 5 grade Celsius, dar temperatura resimţită va fi de 2 grade Celsius.

Vremea în Iaşi

În Iaşi, se anunţă una sau două averse scurte de ploaie, încă de la începutul zilei de joi, 12 decembrie. Mercurul din termometre va arăta 4 grade Celsius pe parcursul zilei, iar spre seară, scade până la 1 grad Celsius. 

Vremea în Constanţa

Pe litoral, dimineaţa îi găseşte pe români cu averse de ploaie scurte. Până la ora 16:00, mercurul va urca la 11 grade Celsius, dar temperatura resimţită va fi de 7 grade Celsius. Noaptea, cerul rămâne noros, iar termometrele nu vor arăta mai mult de 9 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Joi, 12 decembrie, clujenii vor vedea cerul brăzdat de nori, încă de la primele ore ale zilei. Nici valorile anunţate de meterologi nu sunt prea mari, maxima zilei fiind de 6 grade Celsius. În această regiune se anunţă o noapte friguroasă, cu 0 grade Celsius. Cerul rămâne parţial spre predominant noros până a doua zi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro