Prognoza meteo, 13 februarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo, 13 februarie © Arhiva

Vremea se va încălzi treptat în următoarele zile şi vom avea parte de temperaturi peste limita normală perioadei.

Joi, 13 februarie, în zona de sud a ţării, cerul va fi variabil, soarele îşi va face şi el apariţia, iar termometrele vor arăta temperaturi mai mari decât cele admise perioadei. Doar în zonele de munte, cerul va fi mai înnorat, însă doar temporar. De asemenea, la altitudini mari este posibil să mai cadă câţiva fulgi de nea. Acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi în nordul, centrul şi estul ţării.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări doar în zonele montane. Maxiemele zilei se vor încadra între 1 grad şi 14 grade Celsius.

De asemenea, pe parcursul nopţii, cerul va fi acoperit de nori, iar spre dimineaţa zilei de vineri, probabilitatea apariţiei precipitaţiilor este destul de mare.

Vremea în Bucureşti

În Capitală cerul va fi parţial acoperit cu nori. Însă, soarele se va strădui să îşi arate câteva raze, în special la orele prânzului.

Nu există şanse de ploaie, iar maxima zilei va urca până la 10 grade Celsius. Însă, termometrele vor arăta o minimă de minus două grade.

Vremea în Constanţa

Cerul de la malul mării va fi parţial însorit, doar în a doua parte a zilei norii vor câştiga în detrimentul razelor soarelui.

Şi constănţenii au scăpat de ploi şi se vor putea bucura de o maximă de 10 grade. Vreme numai bună de o plimbare pe faleză.

La noapte, termometrele vor arăta o minimă de două grade Celsius.

Vremea în Cluj

Clujenii se vor bucura şi ei de o zi cu soare, căci cerul va fi parţial însorit, norii nu îşi vor face apariţia decât spre seară.

Şi în centrul ţării meteorologii anunţă temperaturi peste limita normală. Astfel, maxima zilei va urca până la 7 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de minus două grade Celsius.

Vremea în Iaşi

Şi la Iaşi vremea va fi bună. Ziua de joi aduce soare pe cerul moldovenilor şi temperaturi de până la opt grade. Nu există şanse de ploaie, iar minima va coborî până la minus două grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro