Prognoza meteo 13 septembrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 13 septembrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 13 septembrie. Vineri, 13 septembrie, în România, termometrele vor arăta valori ceva mai mare decât zilele trecute, apropiindu-se chiar de 30 de grade Celsius. În continuare, toamna întârzie să pună stăpânire pe teritoriul ţării noastre. 

Meteorologii anunţă, pentru ziua de vineri, 13 septembrie, vreme extrem de frumoasă. Cerul va fi senin în majoritatea regiunilor ţării, iar aversele de ploaie şi furtunile stau deoparte. 

Vremea în București

Ultima zi lucrătoare a săptămânii, vineri, 13 septembrie, aduce în Capitală, dis-de-dimineaţă, mult soare şi temperaturi de până la 29 de grade Celsius. Va fi ceva mai cald decât în zilele trecute! Maxima se va înregistra la ora 15:00.

Noaptea, temperatura din termometre va scădea până la 10 grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Vremea în Iaşi

Pentru ziua de vineri, 13 septembrie, meteorologii transmit că maxima va fi de 28 de grade Celsius şi se va înregistra la ora 16. Ziua începe cu cer parţial însorit şi se încheie cu cer parţial spre predominant noros. De asemenea, în timpul nopţii, valorile scad până la 15 grade Celsius.

Vremea în Constanţa

În Constanţa, ziua de vineri, 13 septembrie, începe la fel ca în Bucureşti, cu mult soare! Termometrele vor arăta până la 26 de grade pe parcusul zilei, iar noaptea, până la 17 grade Celsius. Pe litoral, cerul va fi senin!

Vremea în Cluj

Clujenii au parte de maxime de 28 de grade Celsius vineri, pe 13 septembrie! La începutul zilei, cerul va fi parţial însorit, iar după apus, senin. Noaptea, valorile înregistrate vor ajunge până la 11 grade Celsius. Aici, maxima va fi la ora 16:00.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro