Prognoza meteo, 14 februarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo, 14 februarie © Arhiva

Este sfârşit de săptămâna, weekend-ul ne bate la uşă, iar meteorologii vin cu veşti extraordinare.

Termometrele vor arăta vineri, dar şi în weekend temperaturi peste limita normală perioadei. Însă în zonele montane cerul va fi acoperit de nori şi există posibilitatea apariţiei ninsorilor, dar vor fi şi condiţii de polei.

Vineri termometrele vor arăta o maximă de până la 18 grade Celsius.

Vineri,  vremea se va menţine caldă, cu temperaturi peste limita admisă, mai ales în sud-vestul ţării. În celelalte zone ale Romaniei cerul va fi acoperit de nori şi există şi posibilitatea apariţiei ploilor de scurtă durată.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Vremea în Bucureşti

Ziua de vineri aduce pentru bucureşteni un cer variabil, care se va înnora treptat pe parcursul zilei, iar spre seară există şanse de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, iar maxima zilei va ajunge până la 11 grade Celsius. De asemenea, termometrele vor arăta o minimă de 3 grade.

Vremea în Constanţa

Şi la malul mării cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei, însă nu vor fi şanse de ploaie. Constănţenii se vor putea bucura astăzi de o maximă de 10 grade Celsius, iar pe timpul nopţii temperatura va scădea până la 4 grade.

Vremea în Cluj

În centrul ţării sanşele de a ploua sunt peste 65%. Clujenii nu vor trebui să iasă din case fără umbrelă pentru că sunt anunţate mai multe episoade ploioase de scurtă durată. În Cluj maxima zilei nu va urca mai mult de 7 grade Celsius, iar minima va coborî până la un grad Celsius.

Vremea în Iaşi

Meteorologii au anunţat pentru ziua de vineri o maximă de 9 grade în zona Iaşului şi o minimă de două grade. Cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei, însă nu există şanse de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro