Prognoza meteo 16 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 16 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo sâmbătă, 16 noiembrie. Una caldă, una rece şi acum... încă una caldă! Weekendul vine cu valori destul de ridicate pentru această perioadă, cel puţin pe timpul zilei. Pare-se că iarna se lasă aşteptată în acest an.

Vremea în Bucureşti

După câteva zile ploioase, meteorologii vin cu veşti bune! În Capitală, weekendul începe cu cer predominant însorit şi valori mai ridicate decât cele înregistrate în prima parte a săptămânii. Mercurul din termometre ajunge pe parcursul zilei de sâmbătă la 16 grade Celsius. După apus însă, situaţia se schimbă din nou. Vor fi maxim 10 grade Celsius, iar cerul rămâne parţial noros.

Vremea în Iaşi 

Vreme cu nori şi soare în partea de est a ţării! Sâmbătă, 16 noiembrie, în Iaşi se duce o luptă între toamnă şi... iarnă. Conform celor transmise de meteorologi, se vor înregistra până la 15 grade Celsius pe parcursul zilei şi 10 grade Celsius, după apus. Ziua se încheie cu cer înnorat. 

Vremea în Constanţa

Vreme frumoasă pe litoral, sâmbătă, 16 noiembrie. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 18 grade Celsius şi cer parţial însorit, în timpul zilei. Noaptea va fi ceva mai călduroasă în comparaţie cu alte regiuni ale ţării. În Constanţa, mercurul din termometre va arăta 14 grade Celsius, deşi cerul va fi parţial spre predominant noros. 

Vremea în Cluj

Zi călduroasă, noapte friguroasă! În regiunea de vest a României, sâmbătă, 16 noiembrie, se vor înregistra până 17 grade Celsius. Maxima se anunţă la ora 15:00. De departe, pe timpul nopţii, în această regiune vor fi cele mai scăzute temperaturi: până la 5 grade Celsius! Spre deosibire de zona de sud a ţării, în Cluj cerul rămâne mai mult senin până a doua zi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro