Prognoza meteo, 17 ianuarie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Cluj sau Iași

Prognoza meteo, 17 ianuarie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Cluj sau Iași © arhiva

Iarna se lasă așteptată în țara noastră, dar în ciuda temperaturilor ridicate din această perioadă, vremea va fi rece, iar ceața își va face simțită prezența. 

Vineri, 17 ianuarie, vom avea parte de temeperaturi anoramle pentru această perioadă, însă fenomenul de ceață va fi prezenț în bună parte din țară. 

Vremea în București

Bucureștenii vor avea parte de o maximă de 5 grade în această zi, iar ceața va pune stăpânire pe Capitală încă de la primele ore ale dimineții, rămânând pe tot parcusul zilei.  

Vremea în Constanța

Vremea la Malul Mării Negre va fi frumoasă pentru această perioadă. În Constanța temperaturile vor ajunge la 5 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte însorit. Pe timpul nopții vor fi câteva averse. 

Vremea în Cluj

Temperaturile vor fi mari pentru această perioadă și în Cluj. Maxima zilei va ajunge la 3 grade Celsius. În timpul nopții temperaturile vor scădea ajungând chiar la divorț. 

Vremea în Iași

Nici Iașul nu stă rău. Locuitorii vor avea parte de o maximă de 4 grade, iar cerul va fi parțial noros pe tot parcursul zilei, urmând ca noaptea să se înregistreze -3 grade. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro