Prognoza meteo 2 martie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo 2 martie © Arhiva

A venit primăvara din punct de vedere calendaristic, dar şi conform datelor transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Meteorologii anunţă că vom avea parte de vreme deosebit de caldă pentru acestă perioadă, însă vântul va sufla mai tare, dar doar în regiunile intracarpatice şi la munte. De asemenea, vom avea parte de cer noros în zonele vestice, nord-vestice, dar şi în centrul ţării.

Chiar dacă este luna martie, ploile de scurtă durată îşi vor face apariţia in parte vestică a ţării, iar pe crestele montane vor predomina ninsorile şi viscolul.

Chiar şi aşa, temperaturile maxime pentru ziua de luni se vor încadra între 9 şi 19 grade Celsius.

Vremea în Bucureşti

Primăvara a venit şi în Bucureşti, unde luni, termometrele vor arăta o maximă de 17 grade Celsius şi o minimă de 4 grade. Cerul va fi noros, însă soarele va reuşi să iasă dintre nori.

Vremea în Iaşi

Ieşenii nu trebuie să iasă din case fără umbrelă. Deşi se anunţă o maximă de 13 grade, îşi vor face apariţia şi câteva episoade scurte de ploaie. Minima zilei va fi de 5 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Şi în centrul ţării avem parte de aceeaşi situaţie. Soare şi ploaie. Cerul va fi noros, dar razele soarelui vor străluci şi vor aduce o maximă de 13 grade Celsius. Pe timpul nopţii, termometrele nu vor arăta mai mult de 3 grade.

Vremea în Constanţa

La malul mării vremea va ţine cu constănţenii, dar şi cu turiştii, căci luni se vor înregistra 15 grade. La Constanţa chiar şi minima este destul de ridicată pentru acestă perioadă. Termometrele nu vor arăta mai puţin de 8 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro