Prognoza meteo 21 octombrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara sau Iași

Prognoza meteo 21 octombrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara sau Iași © Arhiva

Vremea va fi deosebit de frumoasă și la începutul acestei săptămâni. Temperaturile sunt anormal de ridicate pentru această perioadă a anului, cu maxime care ajung și până la 25 de grade. Așa că sunt vești excelente pentru cei care au plănuit activități în aer liber.

Vremea în București

Începutul acestei săptămâni vine cu temperaturi foarte ridicate, neobișnuite pentru această perioadă a anului, cu maxime de până la 25 de grade pe timpul zilei și o minimă de 10 grade Celsius în timpul nopții. Dimineața va fi puțină ceață, dar destul de cald pentru luna octombrie.

Vremea în Constanța

La malul mării vor fi doar 19 grade, fiind maxima zilei, iar dimineața va fi ceva mai răcoroasă. Cerul va fi înnorat, cu ceva șanse de ploaie, iar spre seară se vor înregistra doar 12 grade.

Vremea în Timișoara

Timișorenii vor avea parte de temperaturi incredibil de frumoase, iar maxima zilei va fi de 27 de grade, fără nici un nor pe cer. Noaptea se vor înregistra doar 9 grade, însă atmosfera va fi una plăcută, fără șanse de ploaie.

Vremea în Iași

La Iași maxima zilei va fi de 22 de grade, cu cer parțial înnorat și ceva șanse de ploaie pe parcursul zilei. În timpul nopții se vor înregistra doar 9 grade, dar atmosfera va fi un foarte plăcute și nu sunt șanse de ploaie.


facebook whatsapp twitter pinterest