Prognoza meteo 23 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 23 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © arhivă

Prognoză meteo 23 august. Meteorologii anunță, în continuare, un val de aer canicular pentru aproape toate regiunile din România, cu maxime de până la 35-36 frade Celsius. Cu toate acestea, în anumite regiuni, meterologii anunţă cer noros, după apus. 

Se apropie sfârşitul săptămânii, iar meteorologii anunță că temperaturile caniculare nu vor să plece cu una, cu două. Astfel, în marea majoritate a orașelor din România se anunță vreme caniculară, cu maxime ce vor depăși, pe alocuri, 35 de grade Celsius.

Vremea în București

Vineri, în Bucureşti, se vor înregistra temperaturi caniculare! Încă de la primele ore ale dimineţii, Bucureştenii vor avea parte vineri, 23 august, de maxime de 32 de grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra 21 grade Celsius. Maxima va fi atinsă la ora 15:00. Cu toate acestea, meteorologii anunță că este posibil ca în Capitală să se înregistreze furtuni violente, în a doua parte a zilei. 

Vremea în Iaşi

În Iaşi, vremea va fi ceva mai capricioasă. Termometrele vor arăta până la 30 de grade Celsius, vineri, 23 august. Noaptea, meteorologii anunţă că vor fi până la 17 grade Celsius. Cerul va fi parţial noros în Iaşi, iar în marea parte a zilei sunt așteptate, la fel ca în Capitală, furtuni însoțite de descărcări electrice. 

Vremea în Constanţa

La mare, termometrele vor arăta temperaturi caniculare. Meteorologii anunţă că vineri, 23 august, în timpul zilei, pe litoral, cerul va fi senin! Se vor înregistra temperaturi de până la 30 de grade Celsius și cerul va fi însorit pe toată durata zilei.Temperatura minimă se va înregistra noaptea, iar aceasta va fi de 24 de grade Celsius.

Vremea în Cluj

Clujenii au parte de vreme însorită şi vineri, 23 august. Ziua, sunt aşteptate până la 31 de grade Celsius. Noaptea, temperatura va scădea până la 16 grade Celsius, iar până după miezul nopţii, cerul va fi mai mult senin. Cu toate acestea, există şansă de precipitaţii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro