Prognoza meteo, 23 ianuarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo, 23 ianuarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Chiar dacă ne aflăm în plină iarnă, specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă o schimbare bruscă a temperaturii care va aduce, joi, 23 ianuarie, maxime puţin peste cele normale perioadei în care ne aflăm, datoriră unui aer tropical care va lovi România. Temperaturile maxime vor ajunge până la 12 grade Celsius. De asemenea, precipitaţiile vor fi aproape inexistente, pe tot teritoriul ţării.

Deşi, până în acest an, în această perioadă ne luptam cu ninsori, ger şi vânt puternic, anul acesta, predomină seceta, temperaturile pestele limitele normale perioadei, iar zăpadă nu prea este nici în zonele de munte.

Vremea în Bucureşti

În Capitală cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime pentru cea de-a patra zi din săptămână ajung până la 6 grade, iar pe timpul nopţii minimele scad până la minus şase.

Vremea în Constanţa

Şi constănţenii vor avea parte de o zi frumoasă, cu temperaturi ridicate. La malul mării temperaturile maxime ajung şi în zona de est a ţării până la 6 grade, însă minima nu va coborî sub minus trei grade Celsius.

Vremea în Cluj

În centrul ţării, ardelenii vor avea parte de un cer noros, însă, soarele îşi va şi el apariţia pe cer. În Cluj termometrele nu vor arăta mai mult de 2 grade, însă, minima va coborî până la +8 grade.

Vremea în Iaşi

Şi în nordul ţării, vremea va fi mai rece, la Iaşi, vântul va sufla destul de tare, cerul va fi noros, iar maximele zilei nu vor depăşi 4 grade Celsius, iar minimele nopţii vor ajunge şi ele până la -4 grade.

La munte

În zonele de munte vântul se va intensifica, cu rafale de peste 90 de kilometri pe oră la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa între 0 şi 8 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade. De asemenea, în zonele joase vor fi şi condiţii de ceaţă şi polei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro