Prognoza meteo 24 februarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo 24 februarie © Arhiva

Meteorologii nu aduc veşti bune. Începem săptămână cu un cod roşu de viscol şi ninsori pentru 14 judeţe din ţără, mai ales în sudul României, dar şi cu temperaturi în scădere, deşi suntem la sfârşit de iarnă din punct de vedere calendaristic. Maximele zilei se vor încădra luni între 8 şi 14 grade Celsius, iar minimele între 3 şi 4 grade.

Vremea în Bucureşti

Prima zi din săptămână aduce pentru bucureşteni temperaturi maxime de până la 15 grade. Cerul este acoperit cu nori în prima parte a zilei, însă la orele prânzului soarele îşi va face şi el apariţia. Pe timpul nopţii, termometrele nu vor arăta mai mult de zero grade.

Vremea în Cluj

Dacă în Capitală vremea va fi frumoasă, în centrul ţătii vremea va fi mai mohorâtă. Clujenii nu trebuie să iasă din casă fără umbrele pentru că sunt anunţate precipitatţii pe tot parcursul zilei, vântul va sufla slab şi moderat, iar maximele nu vor depăşi mai mutl de 7 grade Celsius. Minima nopţii va scădea până la minus trei grade.

Vremea în Iaşi

Şi la Iaşi ziua de luni aduce ploi, vânt puternic şi cer acoperit de nori pe tot parcursul zilei. Masima zilei va urca doar până la 8 grade, iar pe timpul nopţii termometrele vor arăta zero grade Celsius.

Vremea în Constanţa

La malul mării va fi mai cald, însă şi aici ploile îşi vor face apariţia, astfel este recomandat să nu ieşiţi din casă fără umbrelă. Vântul va sufla slab şi moderat, iar maxima zilei va urca până la 14 grade. Pe timpul nopţii, termometrele vor arăta două grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro