Prognoza meteo, 24 ianuarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo, 24 ianuarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Ultima zi din săptămână ne aduce valori mai ridicate faţă de restul zilelor. Pentru ziua de 24 ianuarie, ANM transmite vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă.

Potrivit meteorologilor, în aproape toată România vremea se va încălzi treptat pe parcursul zilei, însă cerul va rămâne noros., dar şansele de precipitaţii sunt reduse. Doar în unele zone soarele îşi va face şi el apariţia.

Pentru acest sfârşit de săptămână nu putem vorbi de ninsori, însă, este posibil ca în zilele următoare este posibil să îşi facă apariţia în centrul şi în nordul ţării.

Vremea în Bucureşti

Vineri, în Bucureşti, soarele va străluci pe cer pe tot parcursul zilei. Vântul nu va sufla, maximele ajungând până la 7 grade Celsius, iar pe timpul nopţii, temperaturi scad până şa minus două grade.

Vremea în Constanţa

De soare şi vreme bună se vor bucura şi cei de la malul mării. Maximele zilei ajung până la 8 grade în Constanţa, iar minimele pentru ziua de 24 ianuarie nu scad sub zero grade.

Vremea în Cluj

Dacă în majoritatea tării vremea va fi caldă, în Cluj, termometrele nu vor arăta mai mult de 2 grade Celsius. Nu va sufla vântul, dar minimele vor scădea până la minus şapte grade Celsius.

Vremea în Iaşi

În Iaşi vremea este extrem de bună. Temperaturile maxime vor ajunge până 8 grade. Soarele va străluci pe cer întreaga zi, astfel cei din nordul ţării vor putea petrece ziua liberă de 24 ianuarie în aer liber. Pe seara, minimele vor atinge pragul de minus trei grade Celsius.

Şi la munte vremea va fi frumoasă. Cei care au ales să petreacă weekendul prelungit în staţiunile montane nu au făcut deloc o alegere greşită. Maxima zilei va ajunge până la 7 grade, iar pe timpul nopţii, minimele vor scădea până la minus 10 grade Celsius.


 


 


 


 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro