Prognoza meteo 24 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 24 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 24 noiembrie. În ziua turului doi al alegerilor prezidențiale, românii vor avea parte de minime de până la -1 grad Celsius. Aversele de ploaie pun stăpânire pe întreg teritoriul țării. Duminică, 24 noiembrie, vremea rămâne friguroasă. 

Vremea în București 

Sfârșitul săptămânii continuă cu scăderi drastice de temperatură! Duminică, 24 noiembrie, în Capitală se vor înregistra valori de până la 9 grade Celsius pe timpul zilei. După apus, mercurul din termometre scade până la 6 grade Celsius. Încă de la primele ore ale dimineții, meteorologii anunță averse trecătoare. De asemenea, ziua se încheie cu precipitații. 

Vremea în Iași 

În partea de est a țării, meteorologii anunță vreme cu nori și soare. Duminică, 24 noiembrie, ieșenii vor avea parte de valori de până la 2 grade Celsius pe timpul zilei. Temperatura resimțită însă, va fi de -1 grad Celsius. Noaptea, cerul rămâne predominant noros, iar mercurul din termometre scade cu un grad. 

Vremea în Constanța 

Pe litoral, se vor înregistra temperaturi ceva mai ridicate în comparație cu restul regiunilor României. Pe timp de zi, termometrele vor arăta 11 grade Celsius, iar cerul va fi predominant noros. După apus, se anunță averse de ploaie și maxima de 10 grade Celsius. 

Vremea în Cluj 

Ziua de duminică, 24 noiembrie, aduce în partea de vest a țării averse de ploaie trecătoare. Pe parcursul zilei, mercurul din termometre ajunge la 10 grade Celsius. Până la miezul nopții, meteorologii anunță -1 grad Celsius. Cerul rămâne parțial noros până a doua zi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro