Prognoza meteo 25 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 25 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 25 noiembrie. Ultima săptămână din luna noiembrie vine cu temperaturi specifice acestei perioade. În majoritatea regiunilor, valorile continuă să scadă drastic. Avem și o veste bună! Aversele de ploaie încep să părăsească teritoriul României.

Vremea în București

Începutul săptămânii aduce temperaturi mai ridicate în Capitală, în comparație cu valorile înregistrate în weekend. Meteorologii anunță că luni, 25 noiembrie, se vor înregistra până la 12 grade Celsius pe timpul zilei și 6 grade Celsius, noaptea. Cerul va fi predominant noros încă de la primele ore ale dimineții și până la miezul nopții. 

Vremea în Iași

Ziua de luni, 25 noiembrie, începe cu cer însorit în partea de est a țării. Pe parcursul zilei, mercurul din termometre va ajunge la 4 grade Celsius, dar temperatura resimțită va fi de doar un grad Celsius. După apus, valorile scad până la -2 grade Celsius, iar cerul rămâne predominant noros până în următoarea zi. 

Vremea în Constanța 

Pe litoral se anunță burniță la primele ore ale zilei de luni, 25 noiembrie. În această regiune, maxima anunțată de meteorologi este de 12 grade Celsius pe timpul zilei și 10 grade Celsius, noaptea. Și aici, cerul va fi predominant noros. 

Vremea în Cluj

În partea de vest a țării, situația vremii rămâne la fel. Luni, 25 noiembrie, meteorologii anunță că se vor înregistra 11 grade Celsius pe timpul zilei, când cerul va fi parțial însorit. Noaptea, mercurul din termometre scade la 2 grade Celsius. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro