Prognoza meteo 28 februarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo 28 februarie © Arhiva

Dacă speram să vină primăvara şi se părea că şi vremea ţine cu noi, ei bine, meteorologii nu aduc veşti deloc bune pentru ziua de vineri.

Astfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că vineri vom avea parte de o atmosferă închisă, dar şi de ploi în aproape toată ţara. De asemenea, la munte continuă să ningă, iar viscolul face ravagii.

Maxima zilei va ajunge până la 12 grade, iar minima va coborî până la 2 grade Celsius.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti vremea va fi mohorată, chiar dacă termometrele vor arăta astăzi o maximă de 11 grade.

Cerul va fi noros, soarele nu îşi va face apariţia, însă vom avea parte de câteva episoade scurte de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, iar minima va ajunge până în jurul valorii de 2 grade.

Vremea în Constanţa

Şi la malul mării prognoza meteo pentru ziua de vineri va fi asemănătoare cu cea din Capitală. La Constanţa maxima zilei va fi de 10 grade, iar minima va ajunge până la 2 grade Celsius.

Vântul nu va sufla pentru că soarele îşi va face apariţia pe cer, în special în a doua parte a zilei.

Vremea în Cluj

În centrul ţării va fi ceva mai frig vineri. Clujenii vor trebui să nu iasă din casă fără umbrelă pentru că sunt anunţate câteva episoade ploiaose.

Cerul va fi acoperit cu nori, iar termometrele nu vor arăta vineri mai mult de 6 grede Celsius. Minima va coborî şi ea până la minus un grad.

Vremea în Iaşi

La Iaşi termometrele vor arăta vineri o maximă de 10 grade Celsius. Soarele îşi va face apariţia pe cer, iar vântul nu va sufla deloc.

Ieşenii nu vor avea nevoie de umbrelă vineri pentru în această zona a ţării se pare că ploile nu îşi vor face simţită prezenţa. Minima va fi de un grad.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro