Prognoza meteo 29 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 29 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 29 octombrie. De marţi, se schimbă vremea în toate regiunile ţării! Se vor înregistra scăderi de până la 10 grade Celsius în partea de vest a ţării, iar aversele de ploaie îşi vor face simţită prezenţa.

Vremea în Bucureşti

După o săptămână de temperaturi ridicate şi cer însorit, iată că norii îşi fac apariţia în Capitală! Marţi, 29 octombrie, meteorologii anunţă încă de la primele ore ale dimineţii o "luptă" între nori şi soare. Se vor înregistra 18 grade Celsius pe timpul zilei, iar după apus, mercurul din termometre scade până la 7 grade Celsius, când va fi şi o aversă trecătoare.

Vremea în Iaşi 

Vremea se schimbă drastic în Iaşi! Partea de est a ţării va fi acoperită de nori! Pe parcursul zilei, maxima înregistrată va fi de 10 grade Celsius şi sunt aşteptate şi averse de ploaie. Noaptea, meteorologii anunţă o scădere de până la 5 grade Celsius, când, de asemenea, se vor înregistra precipitaţii.

Vremea în Constanţa

Pe litoral va fi vreme cu nori şi soare! Până în jurul orei 16:00, mercurul din temometre va urca la 17 grade Celsius, iar apoi va coborî brusc la 11 grade Celsius. Cu toate acestea, temperatura resimtiţă va fi de 5 grade Celsius. Pe parcursul serii, este anunţată o aversă trecătoare.

Vremea în Cluj

De departe, cele mai scăzute valori se vor înregistra în Cluj. Ziua, maxima nu va depăşi 14 grade Celsius, iar după apus, 1 grad Celsius. Şi în această zonă sunt aşteptate averse de ploaie, atât pe timp de zi, cât şi pe timpul nopţii.


facebook whatsapp twitter pinterest