Prognoza meteo 3 martie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo 3 martie © Arhiva

Luna martie ne aduce vreme extrem de bună. Meteorologii anunţă temperaturi peste limita normală perioadei, cel mai cald fiind în zona Munteniei. Valorile termice vor urca până la 22 de garde Celsius, iar minima se va situa în jurul valorii de 4 grade.

În jumătate de ţară cerul va fi înnorat, mai ales în a doua parte a zilei, atunci când vor apărea şi câteva episoade scurte de ploaie. Vântul va avea intensificãri la munte, în special în zona înaltã, unde vor fi rafale de peste 70-80 de kilometri pe oră.

Vremea în Bucureşti

Ziua de marţi le va aduce bucureştenilor temperaturi mult peste limita normală. Termometrele vor arăta o maximă de 23 de grade şi o minimă ce nu va coborî sub pragul de 9 grade Celsius. Cerul va fi acoperit cu nori, dar soarele va reuşi să strălucească.

Vremea în Iaşi

Şi la Iaşi cerul va fi acoperit cu nori, dar chiar şi aşa, meteorologii anunţă o maximă de 19 grade. Vântul nu va batea, ploile nu îşi vor face apariţia, iar minima zilei se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Vremea în Cluj

Şi la Cluj va fi vreme bună, însă aici ploile îşi vor face simţită prezenţa. Şansele de ploaie sunt de peste 55%. Maxima zilei va urca până la 17 grade, iar minima va fi de 6 grade Celsius.

Vremea în Constanţa

La malul mării soarele se va lupta cu norii de pe cer, însă rayele sale se pare că sunt extrem de puternice, căci maxima zilei va urca până la 18 grade. Nici minima nu va coborî foarte mult, termometrele arătând 10 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro