Prognoza meteo 4 decembrie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 4 decembrie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 4 decembrie. Vremea rea s-a instalat în toată ţara încă de săptămâna trecută. Miercuri, 4 decembrie, valorile continuă să scadă, iar noaptea în majoritatea regiunilor se vor întregistra valori de până la -7 grade Celsius.

Vremea în Bucureşti

Ziua de miercuri, 4 decembrie, aduce gerul în Capitală! Meteorologii anunţă la începutul zilei cer predominant însorit şi valori de până la 2 grade Celsius, până spre apus. Noaptea însă, mercurul din termometre scade la -5 grade Celsius. 

Vremea în Iaşi

Temperaturile continuă să scadă dramatic şi în partea de est a ţării. Miercuri, 4 decembrie, se va înregistra în Iaşi maxima de 1 grad Celsius. Valoarea anunţată pentru finalul zilei este de -6 grade Celsius. Ziua se încheie cu cer parţial noros în această regiune. 

Vremea în Constanţa

După o zi ploioasă, pe litoral situaţia se schimbă. Nu prea mult pentru că totuşi, suntem în luna decembrie! Cerul va fi predominant însorit pe parcursul întregii zile şi sunt anunţate valori de 4 grade Celsius. După apus, termometrele vor arăta -3 grade Celsius, dar temperatura resimtiţă va fi de -5 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Nori joşi, ceaţă şi cele mai scăzute valori de miercuri, 4 decembrie, vor fi în Cluj! Meteorologii anunţă că mercurul din termometre nu va trece de 1 grad Celsius pe timpul zilei. Noaptea, scade până la -7 grade Celsius. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro