Prognoza meteo 4 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 4 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 4 octombrie. Scăderi dramatice ale temperaturile în toată ţara! În unele regiuni, chiar şi cu aproape 20 de grade Celsius. Aversele de ploaie şi furtunile îşi fac de cap în România, la sfârşit de săptămână.

Vremea în Bucureşti

Ultima zi lucrătoare a săptămânii aduce temperaturi scăzute şi averse de ploaie în Capitală! Vineri, 4 octombrie, meteorologii anunţă că se vor înregistra 14 grade Celsius în timpul zilei, când sunt aşteptate şi averse de ploaie. După apus, cerul rămâne noros, iar mercurul din temometre scade dramatic, până la 9 grade Celsius.

Vremea în Iaşi 

Temperaturi şi mai scăzute în partea de est a ţării! În Iaşi, în timpul zilei, pe lângă aversele de ploaie anunţate de două zile, meteorologii transmit că termometrele vor arăta maxima de 12 grade Celsius. Noaptea, cerul rămâne parţial spre predominant noros, când vor fi nu mai mult de 6 grade Celsius.

Vremea în Constanţa

Pe litoral, în comparaţie cu alte regiuni ale ţării, aversele de ploaie persistă şi după apus! Ziua, meteorologii anunţă valori de 19 grade Celsius, dar temperatura resimţită va fi de 17 grade Celsius. Ziua se încheie cu 12 grade Celsius, conform celor spuse de experţi.

Vremea în Cluj

În partea de vest a ţării, noaptea se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi. Ziua începe cu cer parţial însorit, dar maxima anunţată este de 15 grade Celsius. De asemenea, noaptea, cerul va fi parţial spre predominant noros, când este aşteptată maxima de 4 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro