Prognoza meteo 5 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 5 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 5 noiembrie. Marţi, 5 noiembrie, vremea se menţine frumoasă în majoritatea regiunilor ţării. Ziua, sunt aşteptate maxime chiar şi de 23 de grade Celsius, în special în partea de sud. 

Vremea în Bucureşti 

Săptămâna a început în forţă în Capitală! Ziua de marţi, 5 noiembrie aduce cer parţial însorit. Maxima anunţată de meteorologii este de 23 de grade Celsius şi se va înregistra la ora 16! După apus, mercurul din termometre scade până la 10 grade Celsius, iar cerul rămâne parţial noros până a doua zi. 

Vremea în Iaşi

Valori potrivite pentru această perioadă şi partea de est a ţării! Meteorologii vin cu veşti bune pentru ieşeni. Marţi, 5 noiembrie, se vor înregistra temperaturi de până la 19 grade Celsius pe timpul zilei, când cerul va fi parţial însorit. În noaptea de marţi spre miercuri, valorile vor fi ceva mai ridicate decât serile trecute, respectiv 12 grade Celsius. De asemenea, ziua se încheie cu cer senin spre parţial noros.

Vremea în Constanţa

Pe litoral, se anunţă valori de peste 20 de grade Celsius! În Constanţa, marţi, 5 noiembrie, vor fi temperaturi de până la 23 de grade Celsius pe timpul zilei. Maxima se va înregistra între orele 14 şi 15. Apoi, norii îşi fac apariţia pe cer! Noaptea, valorile arătate de termometre nu vor depăşi 15 grade Celsius. 

Vremea în Cluj

Temperaturi ridicate pentru această perioadă şi în vestul ţării. În Cluj, meteorologii anunţă vreme cu nori şi soare pentru ziua de marţi, 5 noiembrie. Ziua, maxima aşteptată este de 20 de grade Celsius. După apus, uşor-uşor, mercurul din termometre scade până la 10 grade Celsius. Cerul rămâne parţial spre predominant noros şi în această regiune a ţării.


facebook whatsapp twitter pinterest