Prognoza meteo, azi, 17 martie 2020. Temperaturile cresc treptat, însă cerul va rămâne parțial noros

Prognoza meteo, azi, 17 martie 2020. Temperaturile cresc treptat, însă cerul va rămâne parțial noros © pixabay

Deși din punct de vedere calendaristic, primăvara ar fi trebuit să își intre total în drepturi, vremea nu prea pare să fie de partea noastră, temeperaturile ducâdu-ne cu gândul, mai degrabă, la un început de toamnă.

Astfel, vremea din următoarele zile nu ne va surprinde foarte mult.

Prognoza meteo în România, azi, 17 martie 2020

Vremea va fi în general plăcută, o ușoară creștere a gradelor fiind bine primită, dar mult prea greu simțită. Temeperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade.

Pe timpul zilei, cerul va fi în cea mai mare parte senin. Doar noaptea vor exista înnorări temporare, și mici precipitații mixte, dar doar izolat.

Vântul va sufla de la slab până la moderat. Atât noaptea, cât și dimineața, există șanse de formare a brumei dar se va sesiza și prezența unui strat de ceață, nu foarte densă.

Prognoza meteo în București, azi, 17 martie 2020

Temperatura maximă în Capitală, pe timpul zilei se va ridica până la 13 grade celsius. În schimb, noaptea va aduce o răcire considerabilă, dar cu cer senin, minima ajungând la -1 grad.

Precipitații nu vor exista nici pe timpul zilei și nici pe timpul nopții.

Vremea în țară în următoarele trei zile

În următoarele trei zile așteptăm câteva grade în plus în termometre.

Marți vremea va fi stabilă, fără schimbări semnificative la nivelul vântului sau a precipitațiilor. Doar în partea de nord și est a țării vor fi posibile precipitații slabe.

Miercuri gradele din termometru vor crește timid în unele zone, temperaturile fiind situate la același nivel în aproape tot teritoriul. Nu vor exista precipitații și nici vânt de o intensitate deosebită.

Joi începe să se încălzească ușor, maximele ajungând în unele zone și la 20 de grade. Precipitațiile și intensificări ale vântului nu vor exista, decât în unele regiuni, dar izolat.

Vremea în București în următoarele trei zile

Marți vremea o să fie stabilă, temperaturile fiind situate între 12-13 grade, cu cer senin și condiții de precipitații de 20%.

Miercuri cerul va fi însorit dar parțial înnorat. Nivelul de precipitații se ridică la 25%, iar temeperaturile maxime vor ajunge până la 13 grade. Cele minime abia trec de pragul înghețului, adică 0 grade.

Joi avem parte de o încălzire ușoară, maxima ajungând la 16 grade, iar minima ridicându-se la 2 grade. Nu vor exista condiții de precipitații, iar vântul nu va avea o creștere considerabilă.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro