Prognoza meteo, azi, 18 martie 2020. Vremea va manifesta o ușoară creștere

Prognoza meteo, azi, 18 martie 2020. Vremea va manifesta o ușoară creștere © pixabay

Deja ne aflăm la jumătatea lunii martie, însă vremea parcă ne face să credem altceva.

Totuși, în următoarele câteva zile vom resimți o ușoară ceștere a temperaturilor.

Prognoza meteo în România, azi, 18 martie 2020

În țară temperatura aerului va avea avea valori mai ridicate, însă nu cu mult, față de cele normale pentru această perioadă pentru regiunile extracarpatice. În restul regiunilor, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă calendaristică.

Precipitații se vor întâlni în regiunile estice și sudice, în deosebi în zona Carpaților Orientali și Meridionali. În celelalte teritorii precipitațiile nu vor depăși media normală din această perioadă.

Prognoza meteo în București, azi, 18 martie 2020. Temperatura maximă în Capitală

Nici în Capitală situația nu este diferită. Temperaturile se vor situa între 10 și 13 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte însorit, însă vor exsta și câțiva nori. 

Prognoza meteo pe trei zile

În următoarele zile vor simți o creștere treptată a temperaturilor, urmând să ajungă la valorile normale pentru această perioadă a anului.

Vremea în țară în următoarele trei zile 

Miercuri vremea va fi stabilă, precipitațiile vor lipsi în majoritatea regiunilor, intensificări ale vântului nu se vor înegistra, iar cerul va fi predominant senin, cu înnorări ușoare.

Joi temperaturile încep să crească, ajungând în unele zone chiar și la 20 de grade. Vântul nu va manifesta modificări iar precipitațiile nu vor depăși mediile normale din această perioadă.

Vineri vreme se încălzește, temperatura nefiind mai jos de 20 de grade în majoritatea regiunilor.

Vremea în București în următoarele trei zile 

Miercuri temperaturile vor ajunge până la 13 grade, nivelul de precipitații atingând 25%. Intensificări semnificabile ale vântului nu se vor manifesta.

Joi gradele cresc în termometre, astfel că se vor înregistra 16 grade, fără vânt sau precipitații.

Vineri situația se îmbunătățește simțitor, maximele ajungând și la 20 de grade Celsius. Vremea plăcută nu va fi stricată nici de vând și nici de ploi neașteptate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro