România, lovită de un val polar puternic! Meteorologii anunță temperaturi greu de suportat. Când se instalează gerul

România, lovită de un val polar puternic! Meteorologii anunță temperaturi greu de suportat. Când se instalează gerul © arhivă

Iarna ne bate la ușă și trebuie să ne pregătim sufletește pentru perioada grea care urmează! Ne așteaptă ninsori abundente, ger și viscol și trebuie să ținem cont de toate aceste informații. 

Iarna 2019-2020 se anunță a fi una extrem de grea. Meteorologii informează că ninsorile se vor instala cu repeziciune începând cu ziua de 2 decembrie, îndeosebi în zonele montane, iar în zonele submontane vor fi precipitații sub formă de lapoviță, precum și vânt puternic. 

ANM anunță că iarna grea va dura până în luna martie, mai exact până pe data de 22 martie, atunci când va cădea ultima zăpadă. Cu toate acestea, prima parte a iernii va fi una destul de blândă, după cum informează meteorologii. În luna decembrie, primele 2 săptămâni vor fi unele destul de călduroase și nu se vor înregistra ninsori. 

În zonele montane, zăpada va începe să cadă încă de pe data de 2 decembrie, după cum au informat meteorologii. 

De Revelion este foarte posibil ca în toate județele din țară să ningă, să se înregistreze ger și viscol, dar de Crăciun, meteorologii anunță că nu se știe sigur dacă vom avea parte de zăpadă. 

Ce temperaturi ne așteaptă în perioada următoare

Meteorologii anunță că în următoarea perioadă ne așteaptă temperaturi extrem de grele, ce vor ajunge chiar și la - 15, - 20 de grade Celsius. Cu toate acestea, pe litoral, vremea va fi ceva mai blândă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro