Temperaturile cresc simțitor. Meteorologii aduc vești bune pentru primul weekend din aprilie

Temperaturile cresc simțitor © Arhiva

Dacă până acum vremea de afară ne-a cam jucat feste, ba a nins, ba a ieșit soarele din nori, acum meteorologii vin cu vești bune.

Primul weekend din luna aprilie ne aduce temperaturi ridicate, vreme caldă și mult soare. Meteorologii au anunțat că în toată țara vom avea parte de un cer variabil, iar înnorările vor fi doar de scurtă durată, în regiunile nordice, nord-vestice și cele central.

Vântul nu ne va mai da nici el bătăi de cap, suflând doar slab și moderat în zonele de munte, mai ales pe creste.

Temperaturile maxime alea weekendului ce ne bate la ușă se vor încadra între 10 și 19 grade Celsius, iar minimele vor ajunge pânî la minus șase grade. 

Sâmbătă ne vom bucura de vreme frumoasă, un cer senin și valori normale pentru această perioadă. Se pare că primăvara este hotărâtă să se instaleze și pe teritoriul țării noastre. Termometrele vor arăta o maximă de 19 grade și o minima de minus două grade.

A doua zi de weekend, duminică, temperaturile mai scad puțin, însă nu cu mult. Maxima zile va ajunge până la 18 grade, iar minima până la minus șase. În sudul și estul țării vântul va avea unele intensificări, însă cerul va fi senin pe toate pe toată durata zilei.

Soarele își va face și el simșită prezența și nu vrea să îi mai facă loc ninsorii, căci și începutul de săptămână vine tot cu temperaturi normale pentru periada în care ne aflăm. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro