Vești sumbre de la meteorologi! Se anunță cea mai grea iarnă din ultimii 30 de ani. Care vor fi temperaturile

Vești sumbre de la meteorologi! Se anunță cea mai grea iarnă din ultimii 30 de ani. Care vor fi temperaturile © arhivă

Toamna ne bucură cu temperaturi anormale pentru această perioadă și deși toată lumea e fericită, anunțul meteorologilor cu privire la această iarnă va schimba totul. Se anunță temperaturi extrem de scăzute și câteva luni extrem de grele, pline de viscol, ninsori abundente și multe grade în minus!

Faptul că toamna aceasta este una extrem de blândă, cu temperaturi maxime de până la 25 de grade, acest lucru nu ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru noi. Meteorologii anunță că iarna aceasta va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani, iar temperaturile vor fi unele extrem de scăzute și greu de suportat. Se vor înregistra ninsori abundente, iar în unele zile vom avea parte de temperaturi de mai puțin de -20 de grade Celsius!

Motivul pentru care vom avea cea mai geroasă iarnă!

Meteorologii sunt de părere că această iarnă va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani din cauza unui vortex polar ce va pune stăpânire pe România. Fenomenele meteo extreme se vor instala la noi în țară pe la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când se vor înregistra ninsori și lapoviță. De asemenea, specialiștii anunță că în timpul nopții, temperaturile vor fi sub pragul de îngheț.

Ce temperaturi sunt așteptate în România, în această iarnă 

Meteorologii susțin că temperaturile din această iarnă vor fi extrem de scăzute și se vor înregistra chiar mai puțin de -20 de grade Celsius, mai ales în zonele mai joase de relief. Cu toate acestea, specialiștii nu știu dacă vom avea sau nu zăpadă de acest Crăciun. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro