Vremea în București, miercuri, 11 septembrie. Temperaturi de plină vară, la început de toamnă

Vremea în București, miercuri, 11 septembrie. Temperaturi de plină vară, la început de toamnă © Arhivă

Prognoza meteo pentru miercuri, 11 septembrie, în Capitală. Nu prea pare că vara vrea să plece prea curând. Drept urmare, și miercuri se vor înregistra valori ridicate, mai degrabă tipice unei luni ca lunie, nu septembrie.

Miercuri, pe 11 septembrie, locuitorii din București vor avea parte de un cer predominant însorit, cu o maximă călduroasă de 28 de grade. Pe timpul nopții și dimineața va fi răcoare, ca până acum, fiind anunțată o minimă de 13 grade, conform accuweather. Indicele UV va fi unul moderat, razele soarelui de început de toamnă fiind mai blânde cu cei care ies afară.

Vremea pe ore în București, miercuri, 11 septembrie

Dimineața va fi răcoare, așa că ar fi bine să vă gândiți să luați ceva pe voi. În jur de 6 dimineața vor fi 13 grade, temperaturile urmând însă să crească treptat. Până la prânz, ora 12, vor fi deja 24 de grade. Maxima de 28 va fi atinsă la ora 16, fiind anunțată o seară plăcută și călduță.

Temperaturi peste media obișnuită

Experții anunță că temperaturile se vor menține ridicate, de aproape 30 de grade, cam până la jumătatea lunii. Tot până atunci, cerul va fi însorit și cei care vor să se bucure de ultimele raze ale soarelui de pe litoral, au șansa să facă acest lucru fără nicio problemă.

Situația ar urma să se schimbe, însă, în a doua perioadă a lunii, atunci când temperaturile scad și încep să ajungă la valorile tipice perioadei. Se întorc și ploile, meteorologii întrevăzând o perioadă ploioasă și ușor mohorâtă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro