Anomalia meteo semnalată de ANM! Ce se întâmplă cu vremea din România, începând de mâine

Prognoza meteo în București, 14 noiembrie. ANM avertizează: vreme cu anomalii! © Arhivă

Prognoza meteo în București, joi, 14 noiembrie. Vremea din Capitală va fi în continuare una bizară, care îi cam face pe meteorologi să fie în alertă. Valorile termice se vor menține cu mult peste temperaturile tipice acestei perioade, iar iarna nu dă semne că ar vrea să revină prea curând.

De joi, încep să scadă ușor temperaturile, chiar dacă ele vor continua să fie mai ridicate decât ar fi normal. Maxima zilei va fi de 18 grade și, pe parcursul zilei, își vor face apariția și câteva averse. Pe timpul nopții, va fi ușor mai cald decât ar fi normal, însă apariția ploilor va face ca locuitorii din Capitală să resimtă altfel temperaturile: puțin mai scăzute!

Anomalia meteo semnalată de ANM

În prognoza meteo realizată pentru săptămâna 11-24 noiembrie, se arată foarte clar că este mult mai cald decât ar fi normal în această perioadă.

„Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 17 și 21 de grade, iar minimele între 6 și 11 grade, cu valori mai mici doar în noaptea de 11/12 noiembrie”, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

Tot experții au anunțat că primele semne de răcire mai semnificativă vor apărea începând de 22 noiembrie. Chiar și atunci, vremea va fi în continuare mai caldă decât ar trebui să fie în ultima decadă a lunii noiembrie. În schimb, probabilitatea pentru ploi cu caracter local va crește odată cu data de 20 noiembrie. Însă, în general, Muntenia va suferi de o lipsă acută a precipitațiilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro