Vremea în București, miercuri, 21 august. Căldură caniculară și mult soare

Vremea în București, miercuri, 21 august. Căldură caniculară și mult soare © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, miercuri, 21 august. Deși am intrat în ultimul trimestru al lunii august, vara nu dă semne că ar vrea să plece prea curând. Termometrele vor fi încinse în această săptămână, fiind anunțate temperaturi caniculare peste tot în țară.

Miercuri, locuitorii din Capitală vor avea parte de o zi toridă de vară, cu o maximă de 33 de grade, temperatura resimțită fiind una mult mai ridicată. Soarele va fi dogoritor și nici nu se pune problema să apară vreun strop de ploaie, conform accuweather.com.

Mare atenție la indicele UV, care va fi foarte ridicat și va putea aduce anumite probleme celor care se expun prea mult la soare.

Vremea pe ore în București, miercuri, 21 august

Căldura va fi resimțită încă de la primele ore ale dimineții, fiind înregistrată o temperatură de 22 de grade încă de la ora 08.00. Gradele cresc treptat de-a lungul zilei, ajungându-se la o medie de 30 de grade încă de la ora 12.00. Pragul „critic” va fi atins la ora 16.00, atunci când se vor înregistra 33 de grade. Cald va fi și pe timpul serii, valorile coborând sub 30 de grade abia la ora 20.00.

Cum va fi vremea astăzi

Locuitorii Capitalei se vor lovi de noi temperaturi care încing termometrele. Maxima zilei va fi cu un grad mai mare decât cea de luni, respectiv de 32 de grade, conform accuweather.com. Se răcorește spre dimineață, atunci când se va înregistra o minimă de 16 grade.

În rest, cerul va fi predominant însorit, precipitațiile nu vor exista deloc, iar pericolul radiației UV va fi unul ridicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro