Vremea în București, sâmbătă, 21 septembrie. Ziua răcoroasă, noaptea friguroasă

Vremea în București, sâmbătă, 21 septembrie. Ziua răcoroasă, noaptea friguroasă © Unsplash

Prognoza meteo pentru București, sâmbătă, 21 septembrie. Vremea rece continuă să aducă, într-un final, temperaturi de toamnă. Locuitorii din București se vor putea bucura de un weekend răcoros și de un cer predominant însorit, tocmai bun de niște plimbări în aer liber.

În Capitală, ziua de sâmbătă se anunță una plăcută, cu o maximă care nu va ajunge nici măcar la 20 de grade. Se va înregistra o valoare maximă de 19 grade, urmând ca pe timpul nopții, temperaturile să scadă brusc, la o valoare cu adevărat friguroasă, de numai 4 grade.

Vremea pe ore în București, sâmbătă, 21 septembrie

Va fi frig de dimineață, așa că cei care vor fi nevoiți să iasă din casă ar face bine să nu uite să aducă și o jachetă cu ei. La ora 06.00, termometrele vor indica nu mai mult de 5 grade Celsius. Valorile vor crește treptat de-a lungul zilei, ajungându-se la prânz, pe la ora 12.00, la o temperatură de 16 grade. În jurul valorii de 18 grade va fi tot restul zilei, aducând o vreme plăcută și însorită, fără șanse ca ploile să strice planuri. Odată cu apusul soarelui, pe la ora 20.00, vor începe să scadă ușor ușor și valorile nocturne.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro