Vremea București sâmbătă, 15 februarie. Prima zi de weekend vine cu temperaturi frumoase

Vremea București sâmbătă, 15 februarie. Prima zi de weekend vine cu temperaturi frumoase © Arhiva

Vești destul de bune din partea meteorologilor! Gradele încep să urce ușor, ușor în termometre, iar sâmbătă, 15 februarie, va fi puțin mai cald decât zilele trecute.

Bucureștenii vor avea parte sâmbătă, 15 februarie, de o maximă de 11 grade și o minimă de doar două grade. Din păcate, soarele va fi destul de timid și norii vor fi prezenți pe cer pe aproape tot parcursul zilei, însă aversele vor fi sporadice.

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu o temperatură de doar 9 grade, cu cer predominant noros. Este posibil să apară și câțiva stropi de ploaie. La ora 10:00 se vor înregistra 6 grade, cu șanse mici de ploaie, iar la ora 12:00 vor fi opt grade, urmând ca temperaturile să mai crească pe parcursul zilei. La ora 13:00 vor fi zece grade, iar la ora 15:00 se vor înregistra 11 grade, reprezentând și maxima zilei.

Spre după-amiază, la ora 16:00 vor fi 9 grade, iar la ora 18:00 se vor înregistra 7 grade. Noaptea vine cu temperaturi destul de scăzute, iar la ora 22:00 vor fi 6 grade, cu cer predominant noros. La ora 23:00 se vor înregistra 5 grade Celsius.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro