Vremea în București, duminică, 15 decembrie. Temperaturi ridicate și cer înnorat

Vremea în București, duminică, 15 decembrie. Temperaturi ridicate și cer înnorat © Arhiva

Vremea începe să se încălzească ușor, ușor, iar temperaturile înregistrate în acest weekend sunt destul de ridicate pentru această perioadă. 

Bucureștenii vor avea parte duminică, 15 decembrie, de temperaturi destul de mari, respectiv o maximă de 13 grade, dar și ceață și cer înnorat, pe aproape tot parcursul zilei. Minima va fi de doar un grad. Din păcate, soarele nu prea va fi prezent pe cer și sunt vești destul de proaste pentru cei care au pregătit activități în aer liber. 

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi destul de ridicate, respectiv 9 grade înregistrate la ora 10:00. Cerul va fi predominant noros, iar la ora 13:00 se vor înregistra 12 grade, cu șanse destul de mici de ploaie.

La ora 14:00 vor fi 13 grade și asta va fi și maxima zilei de duminică, 15 decembrie. La ora 15:00 se vor înregistra tot 13 grade, iar începând cu ora 16:00 temperaturile vor mai scădea și se vor înregistra doar 12 grade. Spre seară, la ora 18:00, vor fi doar 10 grade, cu cer predominant noros și șanse mici să plouă. La ora 21:00 se vor înregistra 9 grade, iar la ora 23:00 vor fi 8 grade, cu cer noros, scrie ANM.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro