Vremea în București, duminică, 25 august. Caniculă și maxime de 34 de grade Celsius

Vremea în București, duminică, 25 august. Caniculă și maxime de 34 de grade Celsius © arhivă

Prognoza meteo pentru București, duminică, 25 august. Canicula își va face din nou simțită prezența în Capitală, iar maxima zilei va fi de 34 de grade Celsius. Cu toate acestea, în unele momente ale zilei își vor face simțită prezența și norii.

Duminică, 25 august, locuitorii Capitalei vor avea parte de vreme foarte frumoasă, iar veștile sunt bune pentru cei care au plănuit activități în aer liber. Maxima zilei va fi de 34 de grade, iar cerul va fi și înnorat, pe alocuri, transmite accuweather.com. Canicula va fi una insuportabilă, iar aerul extrem de cald. 

Duminică, 25 august, vremea în București va fi una caniculară, greu de suportat.Temperaturile vor ajunge până la maxime de 34 de grade, iar valurile de aer cald le vor da mari bătăi de cap locuitorilor Capitalei. Chiar dacă va fi foarte cald, nu va lipsi disconfortul termic, iar căldura va fi destul de greu de suportat. Specialiștii recomandă ca atunci când ieșim din casă să nu ne lipsească apa, hainele răcoroase, dar nici pălăriile și să avem grijă să alegem haine deschise la culoare, pentru a fi mai protejați de razele soarelui. 

Vremea pe ore în București, duminică, 25 august

Dimineața de duminică, 25 august îi găsește pe bucureșteni cu temperaturi extrem de mari în termometre, iar disconfortul termic își va face simțită prezența de la primele ore. La ora 9:00 se vor înregistra 26 de grade Celsius, iar pe măsură ce trec orele, se va face și mai cald. Astfel, la ora 10:00 temperaturile vor crește și vor ajunge la 28 grade, iar la ora 11 vor fi deja 29 de grade, anunță meteorologii. 

După orele prânzului, temperaturile vor crește și mai mult, sărind de 30 de grade Celsius. Disconfortul termic nu va lipsi din cursul zilei, iar temperatura maximă se va înregistra la ora15:00, atunci când termometrele vor indica 34 de grade Celsius, după cum anunță meteorologii. 

Spre seară, temperaturile se mențin în forță și de-abia după ora 19:00 vor începe să mai scadă puțin. Minimele vor fi de 20 grade și se vor înregistra pe parcursul nopții. Seara va fi una deosebit de plăcută, iar aerul va fi mai ușor de suportat.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro