Vremea în București, duminică, 29 decembrie. Maxime de numai 4 grade și ninsori slabe!

Vremea în București, duminică, 29 decembrie. Maxime de numai 4 grade și ninsori slabe! © arhivă

Prognoza meteo pentru București, duminică, 29 decembrie este una extrem de capricioasă. În Capitală se vor înregistra maxime de numai 4 grade, iar la primele ore ale dimineții este posibil să cadă averse sub formă de ploi, lapoviță și chiar ninsoare. 

Meteorologii anunță că, încet încet, iarna începe să se instaleze în România. Vremea în București, duminică,, 29 decembrie va fi una extrem de capricioasă. Temperatura maximă a zilei va fi de numai 4 grade Celsius, iar la primele ore ale dimineții este posibil să ningă slab. De asemenea, vor mai cădea precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. 

Vremea pe ore în București, duminică, 29 decembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, locuitorii Capitalei se vor confrunta cu temperaturi extrem de scăzute. Pe măsură ce vor mai trece orele mercurul va mai urca puțin, însă aerul va fi unul rece pe toată durata zilei. 

În intervalul orar 7-11, în București se vor înregistra între 0 - 2 grade Celsius, iar în intervalul orar 11 - 13 se vor înregistra ploi de scurtă durată. 

La orele prânzului, în termometre vor fi numai 2 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat, după cum anunță meteorologii. 

În intervalul orar 14 -19 se vor înregistra între 1 și 4 grade Celsius, iar cerul va continua să fie înnorat. Temperatura maximă a zilei, cea de 4 grade Celsius va fi resimțită la ora 14. Spre seară, temperaturile scad sub pragul de îngheț, iar noaptea este posibil să se înregistreze ninsori slabe și de scurtă durată, după cum mai informează ANM. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro