Vremea în București, joi, 20 februarie. Temperaturile sunt în scădere

Vremea în București, joi, 20 februarie. Temperaturile sunt în scădere © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, joi, 20 februarie. Meteorologii anunță o zi cu vreme închisă în Capitală. Se răcește din nou, iar ziua de joi ar putea să aducă și niște averse. Și noaptea va fi mai frig, însă tot nu ne-am întors la temperaturile negative.

Joi, bucureștenii vor avea parte de o zi atipică, care aduce din nou valori mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă. Maxima va coborî până la 9 grade și, deși este mai frig ca în ultimele zile, tot vorbim de aproape 5 grade mai multe decât ar trebui să fie în termometre acum.

Pe timpul nopții se vor înregistra numai 2 grade, însă cerul urmează să se însenineze, comparativ cu ziua, atunci când cerul va fi mai mult înnorat și s-ar putea să apară și ploile.

Vremea se încălzește

Joia aduce cele mai scăzute valori din această săptămână, urmând ca temperaturile să crească din nou în zilele ce urmează. Se va menține o medie de 11 grade până săptămâna viitoare, atunci când se vor atinge niște valori record, mai degrabă tipice pentru o lună de primăvară. Luni, de exemplu, sunt prognozate nu mai puțin de 17 grade.

Urmează ca după aceea vremea să intre din nou într-un ușor proces de răcire, dar să nu ne așteptăm la valori normale pentru perioada de iarnă. Luna martie, însă, ar putea să debuteze cu temperaturi relativ scăzute, care ar fi tipice mai degrabă pentru luna februarie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro