Vremea în București, joi, 6 februarie. Gata cu precipitațiile, dar vine gerul

Vremea în București, joi, 6 februarie. Gata cu precipitațiile, dar vine gerul © Profimedia

Prognoza meteo pentru București, joi, 6 februarie. Joi, vremea din Capitală se anunță a fi, într-un final, una care intră în normalul acestei perioade. Precipitațiile care pun stăpânire pe majoritatea țării astăzi și în dimineața zilei de joi se vor da duse, însă nu vă lăsați păcăliți: soarele va fi unul „cu dinți”.

Se anunță o vreme friguroasă pentru locuitorii din Capitală. Atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, bucureștenii vor avea parte de valori tipice pentru începutul lunii februarie. Mai exact, de o maximă de 2 grade și de o minimă negativă, de -6 grade.

Dacă miercuri se anunță ploi și posibile ninsori, Bucureștiul fiind chiar sub cold galben de precipitații, ziua de joi se anunță a fi una mai însorită.

Peste jumătate din țară, sub cod galben de precipitații

În intervalul 5 februarie, ora 08.00 – 6 februarie, 10.00, mai multe județe din România sunt sub cod galben de ploi și de ninsori.

În intervalul menționat în regiunile estice vor fi precipitații, la început ninsori în zona de munte și în nordul Moldovei și mai ales ploi și lapoviță în rest, iar spre seară și noaptea vor predomina ninsorile.

La munte, în nordul și centrul Moldovei, iar din orele serii și în sudul Moldovei, Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări susținute, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Rafalele vor depăși 60...70 km/h, iar în zona montană 90...100 km/h.

În a doua parte a zilei de miercuri (5 februarie) și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (5/6 februarie) vântul va fi intens și în regiunile vestice și centrale, iar rafalele vor depăși 55...60 km/h.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro