Vremea în București, luni, 11 noiembrie. Cer însorit, temperaturi ridicate

Vremea în București, luni, 11 noiembrie. Cer însorit, temepraturi ridicate © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, luni, 11 noiembrie. Se anunță încă o zi însorită pentru locuitorii din Capitală, iar iarna nu prea dă semne că ar vrea să vină mai devreme în acest an. Se vor atinge aproape 20 de grade, cu mult peste media care ar fi obișnuită în această perioadă.

Bucureștenii vor avea parte de o zi de toamnă care se aseamănă mai mult cu o primăvară târzie. Maxima zilei va fi de 19 grade, mult mai mult decât temperaturile care ar trebui înregistrate în această perioadă, la început de noiembrie. Nopțile vor rămâne reci, minima anunțată fiind de 9 grade. Vestea bună este că cerul va fi senin, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, așa că șansele să plouă sunt foarte scăzute.

Vremea pe ore în București, luni, 11 noiembrie

De dimineață va fi rece, la ora 06.00 fiind estimată o minimă de 10 grade. Temperaturile încep să crească destul de substanțial odată ce soarele răsare. La prânz, în jurul orei 12.00, vor fi deja 17 grade, iar termometrele vor mai crește ușor până când se va ajunge la valoarea maximă de luni. Ca întotdeauna, atunci când soarele apune, vremea re răcește rapid. Vor fi deja 12 grade la ora 18.00, când deja răsare luna pe cer.

Vremea din această toamnă a fost neobișnuit de caldă. După ce, la finalul lunii octombrie, un val de aer polar a adus temperaturi scăzute în toată țara, iată că un nou curent de aer, de data asta tropical, a făcut ca românii să își mai țină în dulapuri gecile de iarnă.


facebook whatsapp twitter pinterest