Vremea în București, luni, 12 august. Maximele ating pragul de foc și se înregistrează 35 de grade

Vremea în București, luni, 12 august. Maximele ating pragul de foc și se înregistrează 35 de grade © arhivă

Vremea în București, luni, 12 august va fi una deosebit de greu de suportat. Meteorologii anunță că maximele vor atinge 35 de grade la umbră, iar aerul va fi unul sufocant. Mai mult, în zonele asfaltate, temperaturile vor fi și mai mari, ajungând până la 45-47 grade. 

În prima zi din săptămână, vremea în București va fi una caniculară, greu de suportat.Temperaturile vor ajunge până la maxime de 35 de grade, iar valurile de aer cald le vor da mari bătăi de cap locuitorilor Capitalei. Chiar dacă va fi foarte cald, nu va lipsi disconfortul termic, iar căldura va fi destul de greu de suportat. Specialiștii recomandă ca atunci când ieșim din casă să nu ne lipsească apa, hainele răcoroase, dar nici pălăriile.

Vremea pe ore, în București, luni, 12 august

Dimineața de 12 august îi găsește pe bucureșteni cu temperaturi de 25 de grade în termometre, temperatură ce se va înregistra la ora 9:00. Pe măsură ce trec orele, se va face și mai cald. Astfel, la ora 10:00 temperaturile vor crește și vor ajunge la 28 grade, iar la ora 11 vor fi deja 30 de grade.

După orele prânzului, temperaturile vor crește și mai mult, sărind de 30 de grade Celsius. Disconfortul termic nu va lipsi din cursul zilei, iar temperatura maximă se va înregistra la orele 16:00 și 17:00, atunci când termometrele vor indica 35 de grade Celsius, după cum anunță meteorologii. 

Spre seară, temperaturile se mențin în forță și de-abia după ora 19:00 vor începe să mai scadă puțin. Minimele vor fi de 19 grade și se vor înregistra pe parcursul nopții. Seara va fi una deosebit de plăcută, iar aerul va fi mai ușor de suportat.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro