Vremea în București, luni, 17 februarie. Maximele cresc, minimele scad

Vremea în București, luni, 17 februarie. Maximele cresc, minimele scad © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, luni, 17 februarie. Începutul de săptămână aduce o creștere a temperaturilor, care vor aduce mai degrabă cu cele tipice lunii martie sau chiar aprilie. Experții anunță că zilele ce vor urma vor fi unele care amintesc de primăvară, cu un cer senin și cu o atmosferă relaxată și călduroasă.

Bucureștenii se vor bucura de temperaturi mai ridicate ca de obicei. Se pare că episodul de iarnă de la începutul lunii februarie, care a adus viscol și nămeți de zăpadă peste tot inclusiv în București, se lasă uitat. 

Luni, la început de săptămână, vom avea parte de temperaturi maxime de 14 grade, total atipice pentru perioada anului în care ne aflăm. Noaptea, însă, va fi ceva mai frig decât a fost în noaptea dintre vineri și sâmbătă, spre exemplu. Minima anuțată pentru Capitală va fi de -1 grad, ceea ce înseamnă că ne întoarcem la minimele negative.

Vreme aberantă, în următoarele săptămâni

Conform prognozei emise de ANM, pentru următoarele câteva săptămâni, vom avea parte de temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal. Va fi senin, iar creșterea va fi resimțită în special în masivele din vestul țării. În sudul țării, în zilele ce urmează, sunt prognozate și 17-18 grade la amiază.

Cam așa se anunță vrmea până pe 16 martie cel puțin. Bineînțeles, prognoza se poate schimba oricând, iar un fenomen neprevăzut ne poate da planurile peste cap. De exemplu, meteorologii anunțau o iarnă fără zăpadă în sud. Însă, acum câteva luni, nu aveau cum să prezică furtuna de zăpadă care a lovit sudul la începutul lunii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro