Vremea în București, luni, 9 decembrie. Cât de frig va fi la început de săptămână

Vremea în București, luni, 9 decembrie. Cât de frig va fi la început de săptămână © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, luni, 9 decembrie. La început de săptămână, se anunță temperaturi scăzute, însă media va rămâne ușor peste valorile care ar fi fost normale în această perioadă. Potrivit meteorologilor, pe locuitorii din Capitală în așteaptă o zi plăcută, care va fi dominată de nori joși și de ceață.

În București, va fi plăcut pentru această perioadă a anului. Dacă media normală intervalului ar fi fost de 4 grade, pe timpul zilei bucureștenii se vor bucura de o valoare de 7 grade. Noaptea scad din nou temperaturile și ajung sub pragul de 0 grade. Minima va fi de -2 grade, iar cerul va fi parțial spre predominant noros.

Soarele va răsări în jurul orei 07.39, în timp ce apusul va veni în jurul orei 16.36.

Va fi frig de dimineață. La ora 07.00, atunci când toată lumea va fi nevoită să iasă din case pentru a merge la serviciu, se vor înregistra doar 0 grade. Nu cresc cu mult temperaturile de-a lungul zilei. La prânz, în jurul orei 12.00, va avea loc cel mai mare salt, de la 3 grade la 5 grade. Soarele va ieși dintre nori, tot la prânz, maxima de 7 grade urmând să fie atinsă la ora 15.00. Odată cu apusul soarelui, începe și scăderea semnificativă a temperaturilor. Noaptea va fi frig, așa că aveți grijă să vă încălziți bine!

Până acum, luna decembrie a adus comportamente și valori relativ normale, mai ales comparativ cu toamna bizară pe care am avut-o în 2019. În acest an, temperaturile din octombrie au fost cele mai ridicate din ultimele decenii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro