Vremea în București, marți, 22 octombrie. Meteorologii anunță maxime de până la 24 de grade

Vremea în București, marți, 22 octombrie. Meteorologii anunță maxime de până la 24 de grade © arhivă

Prognoza în București, marți, 22 octombrie. Locuitorii Capitalei au parte de o zi extraordinar de plăcută și se anunță în continuare temperaturi anormale pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi, marți, 22 octombrie de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9 grade Celsius și se va înregistra noaptea. 

Vremea se anunță în continuare anormală pentru această perioadă, iar meteorologii au emis informații de ultimă oră despre starea vremii de marți, 22 octombrie, pentru București. A doua zi din săptămână aduce temperaturi maxime de până la 24 de grade Celsius, așa că după muncă este numai bine să mergeți să vă relaxați la o terasă sau să faceți o plimbare în aer liber. Dimineața de marți va fi una extrem de plăcută, căci la ora 9 se vor înregistra 13 grade, urmând ca odată cu trecerea orelor, temperatura să crească. 

Vremea pe ore în București, marți, 22 octombrie

Dimineața de marți va fi una călduroasă. Dacă în unele zile s-a înregistrat și ceață, meteorologii anunță că în această zi, soarele va ieși fără probleme și locuitorii Capitalei nu se vor confrunta cu acest fenomen meteorologic. 

Șoferilor, fiți fără grijă! E important să stați atenți doar la trafic, deoarece ceața nu vă va pune nicio problemă! 

Marți, 22 octombrie, la ora 10:00 se vor înregistra 15 grade în Capitală, pesemne că ziua se anunță a fi cum nu se poate mai frumoasă și mai plăcută. Pe măsură ce trec orele, și mercurul din termometre va crește! Așadar, la ora 11:00 vor fi, în Capitală nu mai puțin de 17 grade!

La orele prânzului, temperatura va ajunge în Capitală la 19 grade, iar cerul va fi lipsit de nori, mai anunță specialiștii. 

Temperatura maximă, cea de 24 de grade se va înregistra la orele 15:00 și 16:00, iar după aceea, gradele vor scădea ușor. 

Între orele 18:00 și 20:00 se vor înregistra 17-21 de grade Celsius, așa că seara se anunță a fi cum nu se poate mai plăcută.

Temperatura minimă va fi de 10 grade și se va înregistra noaptea. 

Cum va fi vremea astăzi, în Capitală

Astăzi, în București se vor înregistra maxime de până la 24 de grade Celsius și meteorologii anunță, în continuare, temperaturi anormale pentru această perioadă. 


facebook whatsapp twitter pinterest