Vremea în București vineri, 24 ianuarie. Soare strălucitor și valori ridicate

Vremea în București marți, 24 ianuarie. Soare strălucitor și valori ridicate © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, vineri, 24 ianuarie. Din nou se încălzește vremea, însă foarte ușor. Soarele va fi strălucitor și va induce iluzia unei zile care aduce mai mult cu lunile de primăvară.

Atenție, însă, pentru că va fi mai degrabă „soare cu dinț”, așa cum se spune în popor. Temperaturile maxime nu vor trece de 7 grade, însă în aer maxima se va resimți ca fiind de 5 grade.

Pe timpul nopții, valorile scad sub pragul de 0 grade și ajung până la 3 grade, resimțite ca 5 grade în aer. Și pe timpul nopții va fi cerul senin, așa că șanse de precipitații nu sunt mai deloc pentru Capitală. Vești proaste, cu siguranță, pentru bucureștenii care nu au văzut fulg de nea în această iarnă.

Vremea se încălzește la final de săptămână

Temperaturile sunt în continuă creștere, iar acest fenomen va fi chiar amplificat spre final de săptămână. Un ciclon tropical va face ca termometrele să indice mai mult decât ar fi obișnuit în această perioadă. Însă, atenție, să nu vă lăsați păcăliți de soarele de afară! Pentru că chiar dacă va fi ceva mai cald, tot frig va rămâne.

Așadar, meteorologii anunță că acțiunea anticiclonului Azoric asupra continentului va aduce maxime mai ridicate decât ar fi obișnuit, în unele zone aducând chiar cu valorile tipice pentru sezonul de primăvară. Restul lunii ianuarie nu prea va aduce nici zăpadă, mult așteptată de mulți români.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro