Vremea în București, marți, 26 noiembrie. Temperaturi din ce în ce mai scăzute

Vremea în București, marți, 26 noiembrie. Temperaturi din ce în ce mai scăzute © Arhiva

Vremea în București, marți, 26 noeimbrie, va fi răcoroasă, iar gradele parcă nu mai vor deloc să urce în termometre. Se simte din ce în ce mai mult mirosul iernii și trebuie să nu uităm să ne scoatem hainele groase din șifonieri pentru că soarele va fi o prezență episodică în următoarea perioadă.

Așadar, bucureștenii vor avea parte de grade puține în termomentre, frig, dar și ploi, marți, 26 noiembrie. Maxima zilei nu va depăși 9 grade, iar minima va fi de 0 grade, pe timpul nopții. Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu doar șase grade, urmând să se mai încălzească puțin pe parcursul zilei.

Vremea pe ore în București

La ora 8:00 se vor înregistra doar 5 grade, cu cer predominant noros, dar cu șanse scăzute de ploaie. Pe la ora 11:00 vor fi aproximativ 7 grade, urmând ca la ora 12:00 să se înregistreze 8 grade, cu cer predominant noros. La ora 14:00 se va înregistra maxima zilei, de 9 grade, însă soarele nu își va face deloc simțită prezența pe cer.

După-amiază, marți, 26 noiembrie, la ora 17:00 se vor înregistra doar 7 grade, cu cer predominant noros, dar cu șanse foarte mici de ploaie. Spre seară, la ora 21:00 vor fi doar 3 grade, iar cerul va fi predominant senin. La ora 22:00 se vor înregistra 2 grade, cu cer senin și șanse mici de ploaie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro