Vremea în București marți, 28 ianuarie. Mult soare pe cer și temperaturi primăvăratice

Vremea în București marți, 28 ianuarie. Mult soare pe cer și temperaturi primăvăratice © Arhiva

O zi caldă, una mai rece! Cam așa poate fi rezumată vremea din România în ultima perioadă. În continuare temperaturile nu sunt tocmai potrivite pentru această perioadă fiind mult prea cald pentru luna ianuarie.

Bucureștenii vor avea parte de maxime de 10 grade marți, 28 ianuarie, cu mult soare pe cer și nici o șansă de ploaie. Cu toate acestea, nu vor lipsi episoadele cu cer înnorat, însă în general vremea va fi foarte frumoasă pe parcursul zilei. 

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi de 3 grade Celsius, înregistrate la ora 8:00, urmând să se mai încălzească pe parcursul zilei. La ora 9:00 se vor înregistra 4 grade, cu nori sporadici, însă șanse foarte mici de ploaie.

La ora 10:00 vor fi 4 grade, iar la ora 12:00 se vor înregistra 5 grade. La orele prânzului, respectiv 13:00 vor fi 8 grade, cu cer parțial însorit, iar la ora 15:00 se va înregistra și maxima zilei, de 10 grade. La ora 17:00 vor fi 8 grade, iar la ora 19:00 se va mai răci și se vor înregistra 6 grade Celsius. La ora 22:00 cerul va fi parțial înnorat și se vor înregistra 4 grade Celsius, cu șanse foarte mici de ploaie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro