Vremea în București, marți, 29 octombrie. Ultima zi călduroasă, înainte de valul de răciri

Vremea în București, marți, 29 octombrie. Ultima zi călduroasă, înainte de valul de răciri © Arhivă

Prognoza meteo în București, marți, 29 octombrie. Și astăzi bucureștenii vor avea parte de o zi frumoasă de vară, cu temperaturi peste media obișnuită acestei perioade. Este, însă, ultima zi călduroasă înainte de răcirea la nivelul întregului teritoriu, adusă de valul de aer polar care pătrunde în România.

Marți, va fi o nouă zi superbă de toamnă în Capitală. Cerul va fi în mare parte însorit, chiar dacă vor fi și câteva perioade în care norii își vor face și ei apariția. Maxima va fi de 18 grade, o valoare cu patru grade mai mare decât temperatura care ar trebui să fie înregistrată în această perioadă. Noaptea va fi frig, cu o minimă de 8 grade. Tot pe timpul nopții este posibil să apară și o aversă trecătoare.

Vremea pe ore în București, marți, 29 octombrie

Dimineața a debutat cu temperaturi destul de friguroase, însă valorile cresc ușor pe parcursul zilei – în medie, cam cu 2 grade în fiecare oră. Până la 12.00, vor fi înregistrate 16 grade. Maxima zilei, de 18 grade, va fi atinsă în intervalul 14.00 – 15.00. Pe urmă, se răcește treptat. Seara, când soarele dispare și luna se înalță pe cer, va fi răcoare și înnorat. La ora 19.00, vor fi numai 12 grade. Ploile ar putea să își facă apariția în jurul orei 23.00 și pe tot restul nopții.

Miercuri, vremea se răcește dramatic. În București, se anunță o diferență de aproape 10 grade. Așadar, să vă pregătiți gecile și paltoanele mai groase!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro