Vremea în București miercuri, 13 noiembrie. Valori peste media normală, se întorc ploile

Vremea în București miercuri, 13 noiembrie. Valori peste media normală, se întorc ploile © Arhivă

Prognoza meteo pentru miercuri, 13 noiembrie. Continuă să fie la fel de cald de în ultimele câteva zile, cu valori mult peste media obișnuită acestei perioade. Bucureștenii vor avea parte de temperaturi peste 20 de grade și se vor lovi de întoarcerea ploilor.

Miercuri va fi în continuare cald, cu o medie a temperaturilor și cu 15 grade mai ridicată decât ar fi normal în această perioadă. Ziua, maxima va ajunge la 23 de grade, în timp ce noaptea va aduce 12 grade în termometre. De notat este că, deși va fi cald în multe regiune, se întorc și ploile.

Vremea pe ore în București, miercuri, 13 noiembrie

Dimineața va fi răcoare, însă nu atât de frig cum a fost până acum. Vor fi 13 grade la ora 06.00, iar răsăritul soarelui va ridica valorile în decursul zilei. Va fi înnorat și ploile își vor face apariția în anumite momente. La prânz vor fi deja 20 de grade, iar maxima va fi înregistrată la ora 14.00. Seara, când apune soarele, se răcește ușor, cam cu câte un grad pe oră.

Meteorologii au explicat că vremea din această perioadă nu este deloc una normală.

„Vorbim tot despre o vreme deosebit de caldă pentru această dată mai ales în sud-estul ţării şi în cursul după-amiezelor. Singura modificare este faptul că vor apărea ploi locale în partea de vest şi nord-vest a ţării, încă din cursul după-amiezei. Noaptea se extind mai mult către centru, dar izolat vor apărea şi în partea de sud, sud-est şi de est a teritoriului”, a explicat meteorologul de serviciu al ANM, Dinu Mărășoiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro