Vremea în București, miercuri, 15 ianuarie. Cer noros și maxime de 2 grade

Vremea în București, miercuri, 15 ianuarie. Cer senin și maxime de 7 grade © antena3

În Capitală vremea va fi rece în această zi, iar soarele nu își va face simțită prezentă. Totuși, nu exista șanse de ploaie. 

Miercuri, 15 ianuarie, bucureștii vor avea partea de o zi rece. Maxima zilei va gfi de 2 grade, iar soarele nu o să-și facă simțită prezența. Pe parcursul zilei nu vor exista șanse de ploaie.

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi de -1 grade Celsius, înregistrat la ora 8:00, cu nori pe cer. La ora 11:00 se vor înregistra 0 grade, urmând să mai crească pe parcursul zilei. Așadar, la ora 14:00 vor fi 2 grade, dar o să-și facă prezența și vântul. La ora 17:00 vor tot 2grade, dar care se vor simți la temperatura de 1 grad, iar la ora 20:00 se va înregistra temperatura de un grad.

Spre seară temperaturile vor începe să se răcească, iar spre finalul zilei, mai exact la ora 23:00, temperatura resimițită de bucurești va fi de 1 grad. În această zi nu se vor înregistra precipitații.

Se pare că prognoza meteorologilor devine o realitate cruntă pentru România. Deși luna ianuarie ar trebui să vină cu cele mai scăzute temperaturi din an, valorile termice se încadrează cu mult peste limita normală acestei perioade.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro