Vremea în București, miercuri, 30 octombrie. Toamna își intră în drepturi cu cer înnorat și maxime de doar 14 grade Celsius

Vremea în București, miercuri, 30 octombrie. Toamna își intră în drepturi cu cer înnorat și maxime de doar 14 grade Celsius © Instagram.com

După câteva zile în care temperaturile nu au putut să ne țină în casă, iată că toamna își intră imediat în drepturi! Gradele încep să scadă, cerul începe să fie înnorat și ploile de-abia așteaptă să-și facă simțită prezența. 

Toamna începe să-și facă simțită prezența! Temperaturile încep să scadă, ploile vor să vină cât mai repede și cerul este parțial înnorat. Cam acestea sunt elementele ce definesc prognoza meteo pentru Capitală, în ziua de 30 octombrie. Bucureștenii vor avea parte în prima parte a zilei de cer înnorat și temperaturi ce nu vor depăți 11-12 grade, iar după amiaza se anunță a fi una mai blândă, susțin meteorologii. 

Vremea pe ore în București, miercuri, 30 octombrie

Dimineața zilei de miercuri va fi una deosebit de mohorâtă, cu temperaturi scăzute, cer înnorat și ceață, la primele ore.  

Se vor înregistra temperaturi de sub 10 grade Celsius în Capitală, în dimineața zilei de miercuri, urmând ca odată cu trecerea orelor, gradele să mai crească puțin, în temometre. 

La prânz vor fi nu mai mult de 12 grade Celsius, iar cerul se va menține înnorat. După ora 13:00, temperaturile încep să crească puțin, dar norii nu vor pleca deloc și chiar sunt așteptate precipitații, anunță meteorologii. 

Temperatura maximă, cea de 14 grade se va înregistra între orele 16:00 - 18:00, iar spre seară, gradele vor scădea din nou în temometre. Meteorologii informează că după ora 23:00 este posibil să plouă în Capitală, miercuri, 30 octombrie. 


facebook whatsapp twitter pinterest