Vremea în București, miercuri, 5 februarie. Temperaturile scad și cu 10 grade

Vremea în București, miercuri, 5 februarie. Temperaturile scad și cu 10 grade © Profimedia

Prognoza meteo pentru Capitală, 5 februarie. Miercuri, vremea se răcește subit, iar frigul începe să își facă simțită prezența. După ce am avut parte de un weekend și început de săptămână cu temperaturi de primăvară, acum urmează să ne dăm din nou drumul la căldură.

Meteorologii au anunțat temperaturi și cu 10 grade mai scăzute pentru miercuri, în Capitală. Dacă luni au fost 17 grade, miercuri se va ajunge la o maximă de 7, cu 5 grade mai puțin decât valoarea diurnă de marți.

Vremea se răcește considerabil

Potrivit experților, se răcește brusc începând de miercuri, iar valorile vor continua doar să scadă. Ploile, care se reîntorc încă de marți, vor continua să le dea bătăi de cap bucureștenilor și miercuri. Noaptea, temperaturile ajung din nou să fie negative, astfel încât vom avea parte de o minimă de -1 grad. Vor apărea chiar și precipitații și sunt șanse să vedem și niște fulgi de zăpadă.

Chiar și așa, temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă. Lucrurile se stabilizează începând de joi, atunci când vremea intră pe un făgaș normal și va fi exact așa cum trebuie să fie în această perioadă.

Urmează să se încăleazcă din nou începând cu săptămâna viitoare, doar ca să se mai răcească din nou în a doua jumătate a lunii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro