Vremea în București, sâmbătă, 16 noiembrie. Ce temperaturi ne așteaptă în weekend

Vremea în București, sâmbătă, 16 noiembrie. Ce temperaturi ne așteaptă în weekend © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, sâmbătă, 16 noiembrie. Bucureștenii vor avea pare de o vreme frumoasă, cu temperaturi răcoroasă și cu un cer predominant însorit. Este vremea perfectă pentru cei care au în plan să iasă din casă și să se bucure de puțin timp în aer liber.

Temperaturile de sâmbătă se vor menține mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă a anului. Maxima zilei va fi de 16 grade, cu 7 mai mult decât o medie tipică jumătății lunii noiembrie. Va fi destul de cald și pe timpul nopții, atunci când minima înregistrată urmând să fie de 10 grade.

Ca de obicei, cel mai frig va fi pe timpul dimineții, atunci când soarele încă se trezește. Cum diferențele dintre valorile diurne și nocturne nu au mai fost atât de mari în ultima perioadă, asta înseamnă că am scăpat de grija mersului cu geaca pe braț. Va fi plăcut și însorit pe timpul prânzului, iar valorile intră într-o scădere semnificativă înspre seară, odată ce soarele începe să apună – mai exact, în jurul orei 17.00.

Când ninge în România, inclusiv în București

Potrivit meteorologilor, prima ninsoare din București ar trebui să vină undeva la începutul lunii decembrie. Pe Accuweather, prognoza arată că primii fulgi vor cădea în ziua de 12 decembrie, după ce temperaturile vor scădea brusc și vor ajunge la maxime și de 2 grade. Ar urma să ningă și de Revelion, Crăciunul urmând să fie unul friguros, dar plin de soare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro